Kalender 2022, doe je mee?

De afgelopen twee jaar ontvingen de Poortwachters een Sassenpoortkalender, gemaakt uit eigen foto's. Een klein gebaar van waardering voor het werk dat onze vrijwilligers doen. Volgend jaar willen we het bereik wat uitbreiden door zowel professionele als amateurfotografen uit te dagen de mooiste Sassenpoortfoto's te maken. Bedoeld als een verbindende actie in coronatijd maar ook als een manier om onze kwetsbare financiële positie te versterken zodat we een aantal broodnodige investeringen kunnen doen.

Door mee te doen aan deze actie werk je mee aan de verdere museale ontwikkeling van de Sassenpoort.

In oktober worden de 12 mooiste foto's gekozen. Het is de bedoeling dat de kalender vanaf half november beschikbaar is.  Vanzelfsprekend krijg je aan het eind van het jaar een kalender cadeau als jouw foto wordt uitgekozen. Ook zullen we je foto exposeren in de Sassenpoort.

Hoe doe je mee?
- Maak een foto van de Sassenpoort. Wees daarin creatief. Alles mag, binnenkant, buitenkant, waterplas, luchtspiegeling, filters. Liever schilderen of tekenen? Mag ook!
- Stuur je foto op groot (=printbaar) formaat naar info@sassenpoortzwolle.nl

Beloning als jouw foto wordt gebruikt?
- Je krijgt een kalender met jouw foto (met naam fotograaf)
- Je foto wordt ingelijst en tentoongesteld in de Sassenpoort in december 2021.

Social Media,
Je mag jouw foto ook via social media aan ons laten zien. Voorzie je foto dan van de hashtag  #sassenpoortkalender.

Kalender kopen? 
De kalender kan vanaf november besteld worden.  In twee formaten.  Gegevens over de bestelwijze verschijnen t.z.t. op deze pagina.
A4: €20,-
A3: €27,50